Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжі ліквідовують «наливайки» за заявками з телеграм-каналу поліції

Запорізька поліція висловлює подяку всім громадянам, які активно відгукнулися на ініціативу правоохоронців і надали на телеграм-канал адреси та фото «наливайок». Нагадаємо, що до телеграм-каналу підключились начальники територіальних підрозділів ГУНП області, заступники по громадській безпеці, начальники секторів превенції, начальники груп реагування патрульної поліції і їх заступники, податкова інспекція, представник Держпродспоживслужби, представники райдержадміністрацій Запорізької області, повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Інформація по всім зверненням внесена до Єдиного обліку заяв і повідомлень громадян. На теперішній час співробітники поліції відпрацювали 47 місць можливого розташування незаконних точок продажу алкоголю в місті Запоріжжі.

За результатами заходів відносно двох реалізаторів у Шевченківському та Олександрівському районі міста складені адміністративні протоколи за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відносно ще 9 громадян, які здійснили продаж алкогольних напоїв без ліцензії складені адміністративні протоколи за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) КУпАП.

Перевірки наразі тривають.

Резонанс

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН