Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні працюють над реконструкцією міського пляжу «Лілея»

За ініціативи міського голови Ігоря Колихаєва, в Херсоні планують реконструювати міський пляж «Лілея».

Як зазначає начальниця Інспекції з контролю за благоустроєм міської ради Олена Мазур, на виготовлення ескізного проєкту майбутнього вигляду пляжу з міського бюджету виділено 49 тисяч гривень, а замовили його в одеських архітекторів. Окрім цього, кошти на проведення самої реконструкції у бюджеті міста теж наявні.

Херсонський пляж «Лілея» уже декілька років викликає у містян обурення своїм занедбаним станом. Тож, питання потребує невідкладного вирішення. Так як, зазначений пляж наразі не перебуває на утриманні у жодного комунального підприємства, виконавчий комітет Дніпровської районної у місті Херсоні ради своїми силами періодичного організовує вивіз сміття, але цього недостатньо, адже у об’єкта має бути постійний господар, якому на обслуговування виділятимуться кошти. За словами начальниці Інспекції з контролю за благоустроєм міської ради, у поточному році кошти на утримання та благоустрій пляжу «Лілея» не виділялися.

«На чергове засідання сесії Херсонської міської ради заплановано винести питання щодо передачі зазначеного об’єкту на баланс КП «Парки Херсона», тож, якщо 5 листопада сесія відбудеться – пляж матиме господаря», – говорить Олена Мазур.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН