Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська громада представила туристичні можливості на виставці

Туристичні можливості Новокаховської громади були представлені на Міжнародній виставці «Тур ЕКСПО» у Львові.

Міжнародна виставка «Тур ЕКСПО» – це визначна подія у туристичному бізнесі України, місце зустрічі туристичних організацій, керівників закладів розміщення, відпочинку та оздоровлення. Цьогоріч Україну представляли 19 регіонів та 9 країн світу мали свої презентаційні майданчики на виставці. 

Виставка проходила в рамках ХХІІ Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності, який поєднав у собі два заходи: Міжнародну виставку «ТурЕКСПО» та Спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес».

Туристичні можливості Новокаховської територіальної громади були презентовані представниками відділу культури і туризму Новокаховської міської ради, КП «Новокаховський ТІЦ» на платформі «Херсонський регіон». Впродовж 19-21 жовтня 2021 року всі охочі мали можливість на Арені Львів ознайомитись з туристичним потенціалом Херсонщини, та зокрема Новокаховської ТГ, отримавши у подарунок буклетну продукцію та купу вражень від віртуальної подорожі півднем України.

Представлення Херсонщини відбулось 20 жовтня 2021 року, під час презентації нових туристичних продуктів «Туристичні магніти України», на якій розвиток туристичного потенціалу Новокаховської ТГ підсумувала заступник начальника відділу культури і туризму Малига Яна.

Основна мета Форуму – це активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування туристичного продукту та можливостей нашої громади і демонстрація широкому колу фахівців туристичної галузі новітніх досягнень регіону. І те, що Новокаховські туристичні продукти є пізнаваними на теренах усієї країни, говорить про те, що наша громада рухається правильним шляхом, в якому туризм впевнено просувається до збільшення зацікавлених та вдоволених відпочивальників та відвідувачів нашої громади.

Відділ культури і туризму

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН