Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі продовжили карантин у школах

У Запоріжжі у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки та діють обмежувальні карантинні заходи. У п’ятницю, 22 жовтня, відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя.

З урахуванням результатів засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 22 жовтня міська комісія прийняла низку рішень.

Департамент охорони здоров’я міської ради має і далі працювати над збільшенням кількості ліжок для лікування коронавірусних хворих, прискорити введення в експлуатацію додаткових кисневих точок, постійно контролювати роботу Центрів масової вакцинації та пунктів щеплення.

Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради, КП «Запоріжелектротранс» поставлене завдання вжити заходів для виділення додаткових транспортних засобів з метою зменшення скупчення людей у години пікового навантаження.

Департаменту освіти та науки міської ради доручено продовжити канікули в школах до 29 жовтня.

Також у Запоріжжі продовжать працювати мобільні групи, які перевірятимуть дотримання карантинних обмежень. У їх роботі беруть участь правоохоронці, представники Держпродспоживслужби, працівники районних адміністрацій, управління праці міської ради. Також у місті контролюватимуть виконання карантинних вимог у громадському транспорті.

Запорізька міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН