Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бердянських журналістів, що співпрацюють з росіянами, виключили з НСЖУ

«Ще в перші дні тимчасової окупації бердянські журналісти, запрошені загарбниками на «співбесіди», дивувались аж надто широкій обізнаності ФСБ-шників в деталях життя і професійної діяльності кожного з них. Звідки вона – з’ясувалося доволі швидко, коли місту був представлений новоспечений керівник по комунікації».

Запорізька облорганізація Національної спілки журналістістів публічно засудила бердянського журналіста, екс-головного редактора газети «Город» та колишнього прес-секретаря міського голови Бердянська Павла Іщука. Про це розповіли в Національній спілці журналістів України.

Він пішов на службу до російських окупантів, і нині, як самопроголошений заступник міського голови, відповідає за комунікацію із ЗМІ та громадськістю.

Зазначимо, що на той час Павло Іщук вже не був членом НСЖУ, бо ще на початку року його, відповідно до Статуту творчої спілки, виключили з її лав за втрату зв’язків з організацією.

Окрім цього, нині ЗОО НСЖУ виключила з лав Спілки за колабораціонізм ще трьох журналістів із Мелітополя – Олесю Грусньову, Дениса Дорофєєва і Дмитра Перевєрзєва.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН