Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майже 4 мільярди ПДФО сплатили платники Херсонщини за 9 місяців поточного року

У січні – вересні 2021 року платники Херсонщини перерахували до зведеного бюджету 3927,7 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, цей показник перевищив торішній на 667 млн гривень або 20,5%.

Із загальної суми сплаченого ПДФО – 991,1 млн гривень спрямовано до державного бюджету. Зростання показника відповідного періоду минулого року склало 163,1 млн гривень або 19,7%.

Своєю чергою, до місцевих бюджетів на розвиток територіальних громад сумлінні платники сплатили 2936,6 млн гривень вищезазначеного податку, що у порівнянні з січнем – вереснем 2020 року більше майже на 504 млн гривень або 20,7%.

Позитивна динаміка зі сплати ПДФО – це результат відповідального ставлення до виконання своїх зобов’язань сумлінними платниками податків.

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертають увагу роботодавців регіону на необхідності дотримання вимог трудового законодавства щодо офіційного оформлення працівників, своєчасної виплати заробітної плати на рівні не менше мінімальної, а також на недопущення “конвертних” розрахунків із робітниками.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН