Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дві громади Херсонщини отримали автомобілі для надання соціальних послуг

Вперше на Херсонщині тергромади отримали автомобілі для надання соціальних послуг вразливим верствам населення.  Уже найближчим часом такі автівки можна буде побачити в Костянтинівській та Великокопанівській громаді.

Це стало можливим завдяки реалізації проєкту “Посилення стійкості громад у Херсонській області”, що фінансується  урядом Великої Британії та впроваджується ПРООН.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко розповів: “Завдяки цим автомобілям дві громади зможуть допомагати незахищеним верствам населення. Мобільна бригада може надавати різні послуги: підвезення до лікарні, магазину, а також вони матимуть інструменти для допомоги в побуті. Ми робимо це для того, аби людям було зручно й вони розуміли, що про них піклуються”.

Костянтинівський сільський голова Олексій Кільдеров отримав ключі від автомобіля. Він поділився, що новий автомобіль – це можливість охопити соціальними послугами всіх жителів громади.

“Наша громада має центр надання соціальних послуг, який зараз обслуговує лише п’ять населених пунктів. З автомобілем ми зможемо надавати соціальні послуги всім дев’ятьом населеним пунктам”, – зазначив Олексій Кільдеров.

Це не завершення проєкту. Адже наразі обласна влада працює над тим, аби й інші громади Херсонщини могли отримати такі автівки.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН