Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В ХДУ продовжують впроваджувати цифровізацію

Про це розповів ректор вишу Олександр Співаковський:

Цифровізація Херсонського державного університету активно впроваджується. Презентували проєкт «KSU24» ректорату університету. Ми чітко розуміємо, що частину бізнес-процесів потрібно переносити в зручний додаток, інтегрувати їх з наявним інструментарієм та масивом інформації. Тільки цифровізуючи бізнес процеси, створюючи відповідні комфортні умови для співробітників та студентів ми будемо конкурентні.

Зараз університет, зокрема декани, кафедри, відділи, адмініструють велику кількість процесів, володіють величезним масивом інформації. У нас є Інформаційно-аналітична система (ІАС), платформа КSUonline, інструментарій для проведення рейтингування викладачів, система вибору дисциплін вільного вибору, опитування, управління аудиторним фондом… Новий проєкт має все це синхронізувати. Він створений для зручності студентів, ефективної роботи менеджерів – проректорів, деканів, завідувачів кафедр, і дає можливість оперувати актуальною та правдивою інформацією. Він не тільки на поточний час, а й на майбутнє.

Розширювати контент та функціональність можна до безкінечності. Для нас важливо, щоб додаток був корисний як співробітникам, так і студентам й навіть зовнішнім користувачам. Бо тут є зручна навігація блоку новин, довідкова інформація та багато чого цікавого у сучасному дизайні. Навіть є можливість синхронізації з порталом «ДІЯ».

Домовилися, що проведемо масштабні навчання співробітників. Зі студентами, певний, буде простіше, бо вони «живуть» у гаджетах та додатках. А студенти факультету комп’ютерних наук, фізики та математики з травня тестують додаток.
Дякую співробітникам відділу забезпечення академічно-інформаційно-комунікаційної інфраструктури університету, проректорці з інноваційної, міжнародної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи Наталья Кушнир, студентам та викладачам, які залучені до роботи за розробку корисного сервісу. Ми демонструємо значний прогрес у реалізації цього проєкту, бачимо на чому треба сконцентруватися.
Зробити «KSU24» якісним продуктом – наше спільне завдання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН