Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великоолександрівська громада перемогла у конкурсі “Громада своїми руками”

Про це розповіли на сторніці селищної ради. Протягом останніх років активно прогресує негативна тенденція, яка характеризує погіршення фізичного розвитку і стану здоров’я дітей. 

 На жаль, на сьогоднішній день мало сучасного обладнання та інвентарю для проведення сучасних уроків фізичної культури на території нашого села Трифонівка навіть для звичайних дітей. А що казати про діток з обмеженими можливостями, яким доводиться тільки спостерігати як бігають інші. 

 Дізнавшись, що компанія ДТЕК проаодить Конкурс міні-грантів “Громада своїми руками”, батьки та вчителі нашого села зібрали ініціативну групу “Здорова дитина – щаслива родина”, яка зайнялася розробкою проєкту KinderLand, на якому почуватимуть себе щасливо усі дітки. 

І ось, 19.07.2021 року наша ініціативна група отримала сертифікат на 79 950 грн. Далі нами було переглянуто та перераховано бюджет проєкту. 

14.08.2021 року наша ініціативна група знову раділа, адже пройшла проплата за матеріали і вже пішов процес виготовлення.

Не зважаючи на те, що будівництво припало на “гарячий” сезон збору урожаю та посівної, до майбутнього майданчику майже щодня приходили небайдужі жителі нашого села.

Висловлюємо подяку компанії ДТЕК за підтримку нашої ідеї.

Великоолександрівській сільській раді за організацію конкурсу.

БФ “Агенція місцевого економічного розвитку м.Зеленодольська” за допомогу в реалізації.

Всім батькам та небайдужим мешканцям за створення нового простору для дітей нашого села. 

Закінчення будівництва припало на жорсткі карантинні обмеження, тому ми не змогли в повній мірі насолодитися відкриттям майданчика. Але не це головне. Головне, що наша дітвора нарешті дочекалася того часу, коли зможуть спробувати всі елементи спортивно-ігрового комплексу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН