Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нову поліцейську станцію відкрили на Херсонщині

Сьогодні відкрито поліцейську станцію у с.Долинське Хрестівської територіальної громади Каховського району. Відтепер жителі п’яти населених пунктів отримали свого поліцейського офіцера громади. Ним став Ігор Кузнєцов, який першим в області успішно пройшов навчання і приступив до виконання службових обов’язків. Офіцер громади обслуговуватиме населення сіл Долинське, Хрестівка, Надеждівка, Новонаталівка та Шевченко. Відтепер понад 6 тисяч жителів цих сіл зможуть звернутися за поліцейськими послугами за місцем проживання.

На урочисте відкриття завітали представники обласної влади та територіальної громади. Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Денис Захарченко вручив офіцеру Ігорю Кузнєцову сертифікат про завершення навчання, а також подякував за участь та сприяння у проєкті «Поліцейський офіцер громади» представникам органів місцевої влади.
Поліцейський офіцер громади Іван Кузнєцов є жителем громади, тому знає про проблеми місцевих мешканців, знає людей, а люди знають його. Іван буде забезпечувати правопорядок на підпорядкованій території, постійно контактувати з мешканцями, аби своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.
Поліцейська станція обладнана усім необхідним для роботи там офіцера громади, є службовий кабінет, кімнати для прийому громадян та відпочинку. В приміщенні проведено сучасний ремонт, закуплені меблі та офісна техніка. У службовому кабінеті на окремий монітор виведено зображення з 11 камер зовнішнього відеоспостереження, розташованих у с.Долинське. Допомагати поліцейському офіцеру громади у підтриманні правопорядку у населеному пункті будуть представники добровільного громадського формування.

Завдяки підтримці територіальної громади у поліцейського є службовий автомобіль «Renault Duster» для ефективної роботи з забезпечення безпеки громадян. Це дозволить правоохоронцю швидше та якісніше реагувати на повідомлення про правопорушення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН