Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Виробники Херсонщини представили продукцію на національному рівні

Показ товарів власного виробництва, пошук нових бізнес-контактів та ринків збуту продукції. Такі основні цілі найбільшої бізнес-виставки для мікро-, малих та середніх підприємств “Схід-експо 2021”, яка проходить в Києві з 13 по 14 жовтня.

Учасниками виставки стали понад 70 підприємств зі сходу та півдня України: Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Один із підприємців, який приїхав з Херсонщини до столиці, аби показати свій продукт – засновник підприємства “Українські в’ялені помідори” Андрій Бігленко. Вони займаються виготовлення крафтових в’ялених томатів.

Цей бізнес почався із виготовлення перших баночок продукції на кухні. Довгі експерименти зі смаком та бажання робити власний продукт принесли свої результати. Адже Українські в’ялені помідори” – сімейне справа, яку знають далеко за межами Херсонщини.

Відвідав виставку заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко, який підкреслив, що “Схід-експо 2021” – надважливий захід для підтримки місцевої економіки.

“Для команди ОДА  – це гарна нагода продемонструвати готовність розвивати інноваційний бізнес та залучити партнерів до співпраці. Запрошую відвідати наш стенд та ознайомитись з пропозиціями області”, – зазначив Микола Якименко.

Крім традиційних презентацій безпосередньо на локації триває й онлайн-виставка. Побачити різноманітні вироби та ознайомитись із асортиментом виробників можна на сайтах «Схід-Експо» та «Дія.Бізнес», де розміщені профілі близько 150 підприємств. Кожен профіль містить коротку описову інформацію про компанію, фото-та відеопрезентацію підприємства.

 

“Схід-Експо 2021” реалізується ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та Посольства США в Україні. Захід організовано у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Донецькою, Запорізькою, Луганською та Херсонською ОДА, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН