Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Каховці відкрили меморіальну дошку загиблим учасникам АТО

В День святої Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, у місті Каховка відбулась урочиста подія – відкриття меморіальної дошки, на місті якої, в подальшому буде встановлено пам’ятник загиблим захисникам України.

Міський голова Віталій Немерць вшанував пам’ять загиблих за Свободу і Незалежність України, привітав всіх присутніх зі святом та вручив подяки міського голови відважним та мужнім військовослужбовцям Каховщини, за сумлінну службу в ім’я Незалежної України, мужність та героїзм, вірність присязі та з нагоди Дня захисників та захисниць України.

До всіх присутніх зі словами дяки та вітань, звернувся військовий капелан Олег Фірюлін, який урочисто відкрив меморіальну дошку воїнам, що виконали свій обов’язок перед Батьківщиною в зоні АТО – захисникам України.

Допоки ми живі – житиме пам’ять про наших героїв, нагадуватиме кожному з нас, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже, хто не знає минулого, той не вартий майбутнього!

Каховська територіальна громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН