Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславській громаді довгожительку привітали з 100-річним ювілеєм

Інна Іванова, начальник управління соціального захисту населення Бериславської районної державної адміністрації разом із Галиною Кос,  начальником Високопільського відділу управління соціального захисту населення Бериславської районної державної адміністрації з квітами і подарунками завітали до жительки села Мала Шестірня Сикліцької Улити Григорівни аби привітати її зі 100-річним ювілеєм. Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік.

На долю Улити Григорівни випало багато випробувань: війна, втрата дітей. З 1942 по 1945 роки перебувала у Німеччині куди була вивезена примусово. Там познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком (нині покійним), у шлюбі з яким народилось троє дітей. Після повернення на Батьківщину працювала в місцевому колгоспі різноробочою.

На даний час Улита Григорівна тішиться успіхами дочки, онуків, правнуків та праправнуків.

Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН