Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській гімназії 20 провели гру «Козацькі розваги»

Про це розповіли на сторінці Херсонської багатопрофільної гімназіої №20 імені Бориса Лавреньова:

Напередодні Дня захисника України та Дня українського козацтва в Херсонській гімназії №20 була проведена святкова гра «Козацькі розваги», на яку запросили учнів 10-11 класів. Це чудова нагода показати силу м’язів та розуму.

Команди змагалися у різноманітних конкурсах: бігли наввипередки у мішках, брали участь в естафеті, утікали з полону, долаючи перешкоди, показували свою інтелектуальність у вікторині та малювали козаків. А на завершення деякі поласували кашею.

Багато емоцій та вражень отримали всі учасники свята, адже окрім змагань були танці: хлопці підготували «гопака», а з вуст вокального ансамблю «Ритм» звучали мелодійні українські пісні. Піднесений, радісний настрій панував упродовж усього заходу, як у гімназистів, так і в запрошених гостей.

Враження від свята залишилися позитивними та незабутніми. Уболівальники захоплено підтримували та підбадьорювали своїх фаворитів, що надавало сил учасникам гри. Хочеться з гордістю відзначити той факт, що не перевелися на землі нашій справжні козаки! А хто не вірить, – ласкаво просимо до нашої двадцятки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН