Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську відбувся урочистий захід до Дня захисників і захисниць України

13 жовтня 2021 року в Музеї історії міста Таврійська (директор Наталя МАЛИНОВА) пройшов урочистий захід, присвячений Дню захисників Вітчизни.

В урочистостях взяли участь начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Таврійської міської ради Володимир БАРСУК та спеціалісти Відділу, директор Дитячої школи мистецтв Людмила КАЧАН з колегами, військовий капелан, волонтер Сергій СІРИК, представник козацтва Півдня України Олег ЧЕМЕРЕСЮК. Вихованці гуртка юних музеєзнавців КИСІЛЬ Юлія, СПІЛЬНА Карина, РАДЧЕНКО Андрій, РАДЧЕНКО Карина, КОЛІСНІЧЕНКО Святослав підготували матеріали про історію свята та історичний зв’язок захисників рідної землі різних поколінь – від славних козаків на чолі з мужніми гетьманами до сучасних синів України, які захищають східні кордони нашої Держави.

Юні музеєзнавці нагадали, що малиновий трикутник на прапорі рідного Таврійська – це символ славетного козацького минулого на території рідного краю. Сергій СІРИК та Олег ЧЕМЕРЕСЮК закликали молодь не забувати, яку велику ціну платить сьогодні український народ за  суверенність та незалежність. Військовий капелан  склав молитву за здоров’я захисників Вітчизни й мирне майбутнє для України.

Таврійська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН