Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеському районі знімають фільм

Наразі на території Генічеської громади тривають зйомки зразу двох фільмів про сучасну війну.

Перша частина однієї з кінострічки знімається в нашому регіоні вже протягом місяця. Основні локації – степи Приазовья та Сиваш Арабатської Стрілки. Робоча назва фільму – “Легка прогулянка”. Це велике військове кіно періоду 2014-2016 років, більше половина якого буде відзнята на території Генічеської громади.

Над фільмом працює команда, що створила відому українську драму “Додому”, яка теж знімалася на Арабатській Стрілці і була презентована на Канському фестивалі. В зйомочному процесі задіяні близько 60 чоловік.

Сценарій написав відомий сценарист Максим Курочкін, режисер – Михайло Костров.

“Ми хочемо створити глядацьке кіно, яким можна пишатися. Це масштабна історія. Наприклад тільки один бойовий епізод ми знімали 5 днів в Приозерном. Я точно можу сказати, що подібної якості сцени в українському кіно ще не знімали. До спецефектів і трюків каскадери готувалися більше місяця“, – розповів виданню “Новий Візит” продюсер фільму Володимир Яценко.

Не менш видовищні зйомки тривають вже кілька днів на березі моря біля села Азовське. Тут знімали вражаючі бойові епізоди зі стрільбою та підривами техніки в руїнах колишнього дитячого табору.

Новий візит

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН