Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чаплинці провели семінар для платників податків

Днями за організацією фахівців Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбувся семінар для платників податків – юридичних та фізичних осіб – підприємців.

Семінар відкрили начальниця Чаплинської ДПІ Оксана Добрянська та заступник начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Роман Мальований, які докладно розповіли про новації податкового законодавства та зміни у застосуванні РРО.

Було висвітлено низку питань, які охопили: подання податкової звітності; сплату земельного податку та орендної плати за землю; погашення податкового боргу; право на податкову знижку; проведення кампанії одноразового декларування; порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу»; електронні сервіси ДПС.

Особливу увагу на семінарі приділено питанню дотримання роботодавцями законодавства при працевлаштуванні найманих працівників, нарахуванню та сплаті єдиного внеску, податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Семінар пройшов у форматі діалогу, де кожен платник мав змогу отримати вичерпну інформацію від фахівців щодо застосування норм податкового законодавства на практиці. Під час діалогу з учасниками семінару вирішені й роз’яснені всі питання, що цікавили суб’єктів господарювання.

Присутні висловили подяку за кваліфіковану допомогу та побажали фахівцям податкового відомства натхнення і продовження такої практики спілкування з платниками податків.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН