Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Пішла з життя відома на Херсонщині журналістка

Про велику втрату для журналістської родини розповіли в обласній організації НСЖУ:

З глибоким сумом повідомляємо, що на 75-ому році життя обірвалося земне буття Людмили Михайлівни ВОЛКОВОЇ – відомої на Херсонщині журналістки. Після закінчення факультету журналістики Львівського державного університету вона багато років віддала нелегкій журналістській професії. Завдяки талановитій, творчій натурі, наполегливості і працелюбству, Людмила Михайлівна відмінно зарекомендувала себе на всіх посадах, де довелось працювати.

Її згадують добрим вдячним словом колеги з редакцій Білозерської та Голопристанської районних газет, багатотиражної газети Херсонського заводу напівпровідників. На повну силу творчі здібності та професіоналізм Людмили Михайлівни розкрилися на посаді старшого редактора радіо Херсонської обласної телерадіокомпанії «Скіфія». Тут працювала з 1986 по 1999 роки, була однією з кращих на обласному радіо.

Глибоко сумуємо з приводу смерті професійної журналістки, чудової жінки Людмили Волкової. Світла пам’ять про неї назавжди залишиться у серцях тих, кому пощастило з нею працювати, дружити та спілкуватися.

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким покійної.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН