Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеській громаді надали допомогу багатодітній родині для ремонту даху

До Генічеського міського голови звернулася мешканка с. Азовське Наталя Рижова, з проханням допомогти у вирішенні питання з ремонтом даху: покрівля знаходилася в аварійному стані та під час інтенсивних дощів почала стрімко протікати, що унеможливлювало проживання у будинку.
Варто зазначити, що Наталя Олександрівна є опікуном, піклувальником сімох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також однієї дитини, яка залишилася без батьківського піклування та тимчасово влаштована до родини до вирішення питання щодо позбавлення матері дитини батьківських прав.

Для вирішення даного питання до місця проживання багатодітної родини виїхала комісія, яка підтвердила наявність пошкоджень даху. На підставі висновку комісії, міський голова Олександр Тулупов надав доручення якомога швидше провести ремонт покрівлі.

Працівники КП «Міськжитлобуд» оперативно здійснили ремонтні роботи із заміни пошкоджених ділянок даху та відновлення цілісності покриття, чим забезпечили комфортне проживання родини у будинку.

Генічеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН