Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З нагоди Дня юриста в Херсонському апеляційному суді відбулися урочисті збори колективу

Професійне свято 8 жовтня об’єднує всіх правників, які працюють у різних сферах суспільного життя, проте виконують єдину місію – утвердження законності у нашому повсякденному житті.

Сьогодні в Херсонському апеляційному суді відбулися урочисті збори колективу, повідомляється на сайті “Судебно-юридическая газета”.

Голова суду Олександр Коровайко, привітавши колег із професійним святом, звернув увагу на важливу роль  правничої спільноти у  розбудові демократичного суспільства та процвітання держави, адже професійна діяльність юристів є рушійною силою в утвердженні, охороні  та захисті конституційних прав і свобод людини, зміцненні у суспільстві поваги до закону та підвищення рівня правової культури.

З нагоди Дня юриста  в Херсонському апеляційному суді відбулися урочисті збори колективу

Чудовим прикладом високої кваліфікації та професійної мудрості є шановні судді апеляційного суду у відставці, які залишаються для колективу зразком самовідданості професії, принциповості, людяності та високого рівня знань та досвіду.

Почесними грамотами Верховного Суду та пам’ятним знаком відзначені судді апеляційного суду у відставці Бугрик Володимир, Буженко Наталя, Вербицька Лариса, Жила Ігор, почесними грамотами Ради суддів України нагороджені судді апеляційного суду у відставці Шевцова Валентина, Черства Єлизавета, Колісниченко Андрій, Капітан Ірина.

За високий професіоналізм, значні досягнення у розвитку судової влади та багаторічну сумлінну працю  працівники апарату Херсонського апеляційного суду  були відзначені почесними грамотами РСУ та грамотами ДСА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН