Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До наукової родини ХДУ прийняли аспірантів та докторантів

Про це повідомляє ректор вишу Олександр Співаковський:

Люди, які у наш складний та багатий на виклики час присвячують себе та своє життя науці – справжні герої. Ми завжди пишаємося науковцями Херсонського державного університету: внесок кожного у формування репутації нашого закладу, у популяризацію та розвиток науки дуже важливий.
Сьогодні разом з першим проректором Сергієм Омельчуком, проректоркою Дар’єю Мальчиковою, завідувачкою відділу аспірантури та докторантури Аллою Цапів взяли участь в урочистих зборах аспірантів та докторантів.
В одній аудиторії зустрілися випускники аспірантури, які завершили 4-річне навчання (а дехто вже захистив свої дисертаційні роботи) та першокурсники, які тільки розпочинають свій шлях у науці. Разом зі здобувачами та випускниками – наукові керівники, консультанти, декани, гаранти освітніх програм, завідувачі кафедр. Приємно бачити єдину, злагоджену команду науковців!
Щиро подякував Аллі Цапів за плідну роботу, бо на посаді вона лише півроку, а в нашому арсеналі вже 4 успішно пройдені акредитації освітньо-наукових програм ІІІ освітнього рівня. Попереду ще дві акредитації. Дякую всій команді університету за підтримку та бажання бути кращими!
Тільки за цей рік захистилися 10 докторів філософії. Майже стільки ж готуються до захисту цьогоріч. До аспірантської родини приєдналися креативні та молоді науковці – 15 аспірантів та 1 докторант, які в урочистій обстановці отримали свої посвідчення.
Вітаю аспірантів та викладачів із початком нового навчального року! Приєднуюся до всіх теплих слів побажань, які лунали на адресу аспірантів! Здобутків, визнання, невпинного зростання та руху тільки вперед!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН