Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великих Копанях місцеві жителі встановили огорожу на сільському стадіоні

До сільського стадіону у Великих Копанях вже не перший місяць прикуті погляди поціновувачів спорту та багатьох місцевих жителів, і тому є дуже вагома причина. Річ у тім, що на наших очах крок за кроком він перетворюється на сучасний стадіон мрії. Для того, щоб і дорослим, і дітям було де займатись улюбленим видом спорту, за його відновлення взялась і сільська рада, і КП «Великокопанівське», і підприємці, і місцеві жителі.

Так, 4 жовтня 2021 року, на стадіоні повним ходом проходили роботи по монтажу паркану. Ініціатором цієї доброї справи став місцевий житель Андрій Кузнєцов. Займаючись сільським господарством та приватним підприємством у дорослому житті, він не зміг полишити захоплення дитинства – футбол. Сьогодні і він, і його син займаються цим видом спорту, тож Андрію дуже хотілось зробити свій внесок у покращення умов для цього.

Зібравши ініціативну групу з рідних та друзів та закупивши все необхідне для будівництва, команда однодумців дуже швидко звела надійний гарненький паркан. Як повідомив Андрій, на цьому вони не збираються зупинятись та у найближчому майбутньому планують ще тут посадити дерева та квіти.

Великокопанівська ТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН