Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Водій, причетний до смерті військового-велосипедиста, прийшов сам до поліції

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася в ніч із понеділка 27 вересня на вівторок 28 вересня. Тоді на автодорозі «Гола Пристань – Скадовськ» невстановленою вантажівкою був смертельно травмований 21-річний велосипедист, який на цей час проходив службу в Збройних Силах України за контрактом.

За фактом ДТП було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого настала смерть потерпілого.

Як повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту обласного главку поліції Дмитро Думанський, за дорученням слідчого оперативники місцевого відділення поліції провели ряд слідчо-розшукових заходів і встановили, що в одному з населених пунктів Скадовського району наразі ведуться дорожні роботи й до ДТП може бути причетний водій одного з вантажних автомобілів, задіяних у проведенні ремонту. Також інформація про розшук водія та транспортного засобу була широко поширена в електронних засобах масової інформації та соціальних мережах.

І водій сам з’явився в поліцію та зізнався в причетності до ДТП. Кермувальником виявився 37-річний житель обласного центру. Чоловік пояснив, що повертався на вантажному автомобілі DAF по закінченні робочої зміни в Херсон і в темряві не помітив велосипедиста, який рухався в його смузі руху без світловідбивальних елементів, а місце автопригоди покинув тому що злякався. Також водій видав поліцейським пошкоджену від удару решітку радіатора, яку по приїзду в місто одразу замінив на нову.

Наразі проводяться необхідні експертизи, автомобіль вилучений та знаходиться на поліцейському майданчику для тимчасового зберігання транспортних засобів, триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН