Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині за час операції «Мігрант» на іноземців-правопорушників накладено штрафів на понад 300 тисяч гривень

На території Херсонської області завершилися профілактичні заходи «Мігрант». Упродовж місяця міграційна поліція спільно з іншими відомствами проводила на території області комплекс профілактичних заходів, спрямованих на протидію нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері.

З метою виявлення порушників міграційного законодавства поліцейські перевіряли ринки, заклади громадського харчування, торгівельні центри, вокзали, місця тимчасового проживання і можливого перебування іноземців та осіб без громадянства.
Як повідомив керівник міграційної поліції Херсонщини Анатолій Сімонов, за час проведення заходів працівники міграційної поліції виявили 84 правопорушення, скоєних іноземцями. На правопорушників накладено понад 300 тисяч гривень штрафів, з яких на користь держави вже стягнуто 293 тисячі гривень.
Працівники поліції склали 44 адміністративні протоколи на іноземців за вчинені правопорушення: порушення правил карантину, порушення правил дорожнього руху, керування транспортним засобом без документів, перевищення водіями швидкості руху, порушення правил благоустрою, торгівля з рук у невстановлених місцях, дрібне хуліганство, домашнє насильство, куріння у заборонених місцях та несплата аліментів.

Також працівники поліції направили 24 обґрунтованих звернення до органів УДМС в Херсонській області щодо примусового повернення іноземців або осіб без громадянства до країни походження, а також 5 обґрунтованих звернень щодо скасування посвідок на тимчасове перебування на території України.

Відділ комунікацій

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН