Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Літнім людям Новокаховської громади передали продуктові набори

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів необхідна кожної хвилини, не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану. Це і стало приводом для привітання та вручення продуктових наборів 31 підопічному територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новокаховської міської ради до Міжнародного дня людей похилого віку.

Територіальний центр турбується про таких людей. Соціальні робітники щодня докладають максимум зусиль аби хоч трішки прикрасити сіре буденне життя самотнім людям.

01 жовтня 2021 року до громадян похилого віку та ветеранів завітав заступник міського голови Володимир Арнаут та директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Людмила Логвінова для вручення продуктових наборів.

Особам похилого віку найважче вижити без сторонньої допомоги. Тож, в цей день серця цих людей були зігріті любов’ю та турботою, адже наш святий обов’язок піклуватися про старше покоління і вчити цьому наших дітей.

Ми вдячні долі, що нас оточують люди, які мають щире серце та добру душу і намагаються зробити все від них залежне, щоб громадянам похилого віку жилося хоча б трохи краще.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН