Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Качкарівці привітали людей поважного віку

Про це розповіли у соціальних мережах організатори заходу.

А вже осінь прийшла у мій сад…

Під такою романтичною назвою Качкарівська рада ветеранів провела ось уже 31 рік поспіль зустріч із ветеранами, поважними людьми села. В цьому році рада ветеранів відзначає своє 35 річчя створення цієї громадської організації.

Більше 20 років очолювала учасниця бойових дій Поберій Лідія Феофанівна, а ось 15 років працює рада завдяки Мельник Т.О. Скільки всього цікавого, доброго було зроблено ветеранами, та членами ради за ці роки! І не випадково усі ветерани в один голос подякували Тамарі Опанасівні, жінці, легенді села, за її ще в душі молоду енергію, яка може за собою повести на добрі справи своїх ветеранів!

Промчали роки, навіть трохи сумно….
За горизонти молодість спливла…
Вклоняємось Вам, дорогі ветерани доземно
Бажаємо здоров’я та тепла.

Ось такими словами була розпочата зустріч ветеранів у Качкарівському сільському клубі ведучою -учетелем Бойчук М.В. Перед людьми поважного віку ідуть виступи – вітання від молодшого , середнього та старшого покоління.

Це Скалига Софія та Ткачова Анастасія, Дахтлер Ілля та Табаченко Аліна, Юлия Гайдаренко та Таня Дука .

З повагою до старшин села їх було відзначено подарунками і теплим словом депутата районної ради Копил А.Ю. Прийшовши на свято 91 річна Загороднюк Ніна Сазонівна подякувала спонсору одноосібнику Білецькому Олександру, Копил А.Ю., Алла Фомина Подборській І.О. Ірина Подборська за підтримку 7 старожилів котрім уже за 90 і 98 років.

На рушник Ви весільний більше 50 років стали….

Вірність в коханні через роки пронесли…
Дітей, онуків, а потім правнуків плекали
Та вірність в коханні Ви зберегли!

Так зворушливо, мелодійно звернулась до сімейних пар Качкарівського старостинського округу Скалига В.В. – сьогодні на святі були відзначені сімейні пари, які відзначили”золоте ” та “діамантове весілля” а таких пар у нас 15.

Вони також від хорошого благодійника – спонсора отримали вітання та подарунки. Потім виступила голова ради Мельник Т.О. про роботу ради, про співпрацю із депутатами усіх рівнів, керівників установ, одноосібників, лікарні, дит.садка, школи, клубу, про підтримку зі сторони сільського голови Яхнієнко О.В., старости Бутівчак Ю.М., депутатів ОТГ Терещенко Д.П., Копил Людмили, в підтримка або тепле слово ой як сьогодні потрібні сивочолим ветеранам, яких у ветеранській організації налічується до 400 осіб.
Окрема подяка членам ради, активу за роботу.

Започаткована в тому році депутатом обласної ради Йосипенко І.В. Ігор Йосипенко до всіх с/г підприємств, фермерів, одноосібників, щоб і День ветерана, День похилого віку відзначати пайщиків з ювілейними датами.

Слово Ігор Васильович дотримав і цього року 24 іменинника, ювіляри були відзначені вітанням від керівництва “Злато Таврії ” Так одна із пайщиків, якій виповнилося 90 років Грецька А.У. подякувала за повагу до ветеранів.Звернення підтримали і інші керівники. З вітальним словом виступив Йосипенко І.В. скільки любові у його словах, синівської поваги до старшого покоління було озвучено!

Присутні ветерани отримали вітання та зворушливі слова подяки, що поруч із молодим поколінням, живуть ветерани!Від Бутівчака Ю.М. -старости села, Світлана Старостенко -начальника відділу освіти ТГ, Терешенка Д.П. – депутата Милівської ОТГ, члена ради, Петрушевич О.Й. – виконуючого обов’язки директора відділу культури.
Не могли бути забутими і ті ветерани, яких уже поруч із нами не має, які спочивають вічним сном.Царство їм небесне!

Щедрими оплесками вітали ветерани наших Качкарівських артистів, які подарували цілий вінок тематичних пісень, а танці у виконанні дитячого колективу заставили ветеранів танцювати.

Велика подяка завідуючому клубу Демченко Ю.О. Юра Демченко та його творчому колективу за подароване свято. Свято продовжувалось до пізнього вечора. Музика, танці, пісні. А як співають ветерани!
А ще краще , як танцюють! Це треба було бачити. Яхнієнко О.В. Олег Яхниенко наш сільський голова! Від людей поважного віку Вам низький уклін за підтримку ради.
Качкарівська рада ветеранів вітає всіх Людей поважного віку із нашим святом.

Не сумуйте наші рідненькі
За всім тим, що пішло в майбуття
Сиві весни пройшли, промайнули
Наче коні промчали літа!
Не помітили Ми їх, не збагнули
Як настала пора золота.

З повагою Мельник Т.О. голова ради с.Качкарівки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН