Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректор ХДУ розповів про насичений на події тиждень вишу

Дайджест ХДУ опублікував ректор вишу Олександр Співаковський. Він розповів про головні досягнення вишу протягом тижня, що минає.

Як й домовлялися, з понеділка, 27 вересня університет працює у звичайному режимі: маємо 87% вакцинованих співробітників.

27 вересня о дев’ятій ранку зустрічали делегацію, яка складається з ректора Національного університету фізичного виховання і спорту України, президента Спортивної студентської Спілки Євгенія Імаса, голови Комітету фізичного виховання та спорту МОН Вадима Стеценка та керівника Херсонського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОН Юрія Кана.

О 13:30 на засіданні Вченої ради в урочистій обстановці підписали Меморандум про співпрацю двох університетів у сфері спортивної освіти!

Відбулася Вчена рада університету, її відкрив голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко. Він особисто висловив бажання зустрітися з колективом нашого закладу, щоб подякувати за високий рівень вакцинації.

Розглянули 32 питання на Вченій раді.

28 вересня у Херсонському державному університеті розпочала свою роботу ХVII Міжнародна конференція з комп’ютерних наук «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, дослідженнях та індустріальних додатках» ICTERI Conference 2021.

29 вересня відбулося урочисте відкриття конференції.

Студенти Херсонського державного університету стали призерами всеукраїнських пляжних змагань «Beach Games», які 28 та 29 вересня проходили у Скадовську під егідою Спортивна студентська спілка України і Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України – КФВС МОН України. Вітали переможців.

30 вересня розпочали святкувати День працівників освіти великим концертом в актовій залі, привітаннями від почесних гостей та врученням відзнак.

1 жовтня українське представництво Konrad Adenauer Stiftung Ukraine обрало Херсонський державний університет майданчиком, на якому стартував дводенний тренінг для активної молоді Херсонщини.

Відкрили вікно можливостей для співпраці із Казахстаном! Підписали Угоду про співпрацю з Євразійським національним університетом імені Л.Гумільова (Республіка Казахстан).

У суботу в Ботанічному саду для студентів організували англомовний Лінгвістичний квест «Mystic Linguistic».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН