Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Працівників освітньої галузі привітали в Новій Каховці

у Новій Каховці в міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, свята, яке по праву можна вважати всенародним.

Про це повідомила прес-секретар Новокаховського міськвиконкому Ірина Дахновська.

Все в цьому житті починається з хорошого вчителя, якого має кожна людина на Землі. Вчитель, вихователь, наставник – це людина, яка плекає розумне, успішне і виховане покоління. Тому День працівників освіти для всіх – це особливе свято.

Привітати освітян в цей день прийшли міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Павло Кулик, голова Каховської районної державної адміністрації Наталя Стаднік.

Зі сцени лунали вітання, найщиріші побажання та слова безмежної вдячності працівникам освіти за їх працю та неоціненний вклад в майбутнє покоління.

“В душі стільки добрих і теплих слів, щоб привітати вас, дорогі вчителі. Я пам’ятаю своє навчання. І я безмежно вдячний своїм вчителям за те, ким я став в житті. Світ не стоїть на місці, новітні технології все більше замінюють просте людське спілкування. І ви, педагоги, нині залишаєтеся саме тими людьми, які бачите живі емоції, відкриті погляди, любов та довіру дітей. До свята освітян готувалося, без перебільшення, все місто. Привітання від вдячних учнів летять в цей день від усіх куточків світу. Будьте щасливі, дорогі наші вчителі, і не тільки в цей день, а завжди! ” – сказав у своєму привітальному слові міський голова Володимир Коваленко.

Також зі сцени працівників освіти привітали голова Каховської районної державної адміністрації Наталя Стаднік та заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Павло Кулик.

Сайт міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН