Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславській районній лікарні проводять хірургічні лапараскопічні операції

Першим, хто став проводити такі операції в Бериславській лікарні був Володимир Синяков, який зараз завідує  хірургічним відділенням комунального неприбуткового підприємства «Бериславська центральна районна лікарня» районної ради. Фахівець відзначив свій день народження 1 жовтня. Про його роботу у лікарні та плани розвитку пишуть у фейсбуці:

– Відзначив свій день народження шанована і знана людина в галузі охорони здоров’я населення Херсонщини, завідуючий хірургічним відділенням комунального неприбуткового підприємства «Бериславська центральна районна лікарня» районної ради, лікар хірург вищої категорії, депутат Бериславської міської ради ВОЛОДИМИР СІНЯКОВ, який понад 20 років трудового життя віддає хірургії – одній із надскладних галузей медицини.

Він, лікар-новатор, ВПЕРШЕ запровадив у медичну практику Бериславщини ендоскопічні обстеження та лапараскопічні операції.
«Все моє життя присвячене хірургії. А будь-яка медична спеціальність безпосередньо пов’язана з наукою. Навіть можна сказати, що все, що ми робимо-ми робимо з наукової точки зору. Тому так і отримується, що все наше життя пов’язане з наукою – клінічною медициною», – говорить ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ.

Щиро вітаємо чудового хірурга, сильну і вольову людину зі святом та бажаємо незгасної віри в себе, впевненості у своїх силах, прекрасного здоров’я і самопочуття, домашнього затишку і тепла, позитивних результатів роботи і великої поваги пацієнтів, колег та однодумців!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН