Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Призерами всеукраїнських пляжних змагань «Beach Games» стали херсонські студенти

Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський:

Студенти Херсонського державного університету стали призерами всеукраїнських пляжних змагань «Beach Games», які 28 та 29 вересня проходили у Скадовську під егідою Спортивна студентська спілка України і Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України – КФВС МОН України.

Наша студентська жіноча команда з пляжного гандболу посіла І місце, збірна команда хлопців (студенти факультету фізичного виховання та спорту і факультету бізнесу і права) зайняла ІІ місце з пляжного волейболу. Магістрант факультету фізичного виховання та спорту Андрій Дубоносов став абсолютним переможцем і здобув І місце у пляжній боротьбі у ваговій категорії 90 кг.

Разом з деканом факультету фізичного виховання та спорту Іван Глухов, який особисто підтримував спортсменів на змаганнях, зустрілися з представниками команди волейболістів. Потиснув руки хлопцям, знаним тренерам, які працюють з нашими спортсменами. Запевнив, що університет й надалі буде розширювати та удосконалювати спортивну інфраструктуру. Зокрема, створювати відповідні умови у спортивно-оздоровчому таборі «Буревісник». Адже він може бути не лише майданчиком для навчально-тренувальних зборів та практики для студентів факультету фізичного виховання та спорту, а й базою для проведення спортивних змагань.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН