Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліція завершила досудове розслідування смертельної ДТП поблизу міста Олешки

Нагадаємо, 13 серпня 57-річний водій автомобіля «AUDI 100» близько 11:40 рухався з міста Олешки в напрямку с. Нечаєво. Однак, при виїзді на перехрестя з головною автодорогою Олешки – Гола Пристань – Скадовськ водій допустив зіткнення з автомобілем «Mitsubishi ASX». Внаслідок ДТП 56-річна пасажир «AUDI» тоді отримала травми, несумісні з життям. Наразі досудове розслідування слідчі завершили та обвинувальний акт направили на розгляд суду.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, в ході досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів, що винним у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди є водій автомобіля «AUDI 100». Зокрема він не виконав ряду вимог Правил дорожнього руху. А саме: під час руху проявив неуважність до дорожньої обстановки, не дав дорогу транспортному засобу, який наближався до перехрестя по головній дорозі та виїхав на перехрестя, при цьому не зупинившись перед дорожнім знаком “Проїзд без зупинки заборонено”.

Нині досудове розслідування завершене. Обвинувальний акт затверджений обласною прокуратурою та направлений на розгляд суду. Нагадуємо, що за порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого настала смерть потерпілого, передбачене покарання в виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція Херсонської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН