Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На онлайн аукціоні розглянуть приватизацію санаторію «Гопри»

30 вересня має відбутися онлайн-аукціон з оренди санаторію «Гопри» у Голій Пристані — курортному містечку на Херсонщині. Стартова орендна вартість об’єкта складає 200 тис. грн / міс. Про це розповіли на сторінці Херсонської ОДА.

Лікувальний заклад знаходиться у дельті Дніпра, на березі озера Соляне, яке відоме лікувальними властивостями ропи та грязей. Також поруч — дніпровські плавні, острови і Чорноморський біосферний заповідник зі своєю унікальною природою.
Переможець аукціону отримає у користування на 5 років нерухомість рекреаційного центру загальною площею 7103,8 м², зокрема грязелікувальницю, будівлю поліклініки, спальні корпуси і корпус лікувальної фізкультури. Додатково, новий орендар отримає можливість використання природних ресурсів на території Заказника (в межах ліміту на підставі спеціального дозволу).

В той же час, серед умов оренди санаторію «Гопри» — збереження медичного профілю закладу охорони здоров’я і наявність в орендаря ліцензії на провадження господарської діяльності у сфері медичної практики.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН