Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомий викладач української мови зустрівся з херсонськими школярами (відео)

У Херсонському обласному ліцеї Херсонської обласної ради відбулася зустріч учнів з Олександром Авраменком- доцентом Київського університету ім. Б. Грінченка, автором підручників з української мови й літератури та посібників для підготовки до ЗНО. Тема тренінгу, який проводив Олександр Миколайович була цікава всім учням.

Олександр Авраменко поділився власними порадами, щодо того як в ігровій формі підготуватися до ЗНО з української мови або просто почати розмовляти українською, якщо з цим є труднощі. Такі тренінги дають мотивацію, щоб приділяти ще більше часу вивченню української мови.

Цікаво та пізнавально було не тільки учням, а й педагогам. Цікава подача матеріалу від Олександра Авраменка зацікавила ліцеїстів , які активно відповідали на запитання, а йому було приємно з ними співпрацювати. В кінці тренінгу на дітей чекав тест для перевірки знань.

Олександр Миколайович співпрацює з Херсонським обласним ліцеєм вже 6 рік, діти щоразу чекають нової зустрічі, адже це мотивує та надихає їх. Тренінги пройшли у приємній атмосфері, а головне принесли ліцеїстам багато корисної інформації, яка допоможе ліцеїстам у навчанні та складанні ЗНО.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН