Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеській громаді готуються до опалювального сезону

23 вересня 2021 року, в приміщенні кінотеатру «Україна» відбулася робоча нарада зі старостами Генічеської міської територіальної громади.

Нараду проводили  заступники міського голови Андрій Євстратов, Вадим Васильчук і Дмитро Юнусов, а також начальник Управління житлово-комунального господарства Олег Кульчицький.

Під час заходу обговорювалися як поточні завдання на найближчі дні, так і довготривалі плани міської влади, що спрямовані на вирішення різноманітних питань в сфері забезпечення життєдіяльності громади. Серед них, зокрема, організація роботи  комунальних підприємств, економічна обґрунтованість тарифів за водопостачання, модернізація водонапірних веж та повноваження інспекторів із земельних питань.

Особливу увагу приділили підготовці до опалювального сезону і роботи в зимовий період, організації необхідних робіт та налагодження співпраці комунальних підприємств з власниками спецтехніки, у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Також було обговорено стан заборгованості населення за спожиті комунальні послуги.  Робота з боржниками триватиме й надалі та буде посилюватися.

Генічеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН