Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерському ЦНАПі запрацювала електронна черга

У відділі Центр надання адміністративних послуг Білозерської селищної ради  для зручності та дотримання карантинних вимог розроблено та запущено функціонал попереднього запису до електронної черги для отримання адміністративних послуг. Попередній запис в електронну чергу відбувається через офіційний сайт  Білозерської громади.  Це нова полегшена процедура запису громадян для надання адміністративних послуг, яка дозволяє заощадити час та знизити ймовірність зараження COVID-19.

Для онлайн-запису необхідно зайти на сайт Білозерької громади (https:// http://bilozerka-otg.gov.ua/) обрати розділ  ЦНАП: адміністративні послуги далі зайти «Запис до електронної черги» та пройти реєстрацію.

Або за допомогою цього QR-коду:

При реєстрації необхідно внести прізвище, ім’я, по батькові заявника,  номер мобільного телефону, перевірочний код та надати згоду на збір, обробку та використання персональних даних.  На мобільний телефон автоматично буде відправлено смс-повідомлення для підтвердження  онлайн реєстрації.

Сформований талон електронної черги необхідно показати адміністратору ЦНАПу. Попередній запис є індивідуальним і не може бути переданий іншій особі. Невідповідність обраної послуги й даних, зазначених під час реєстрації в електронній черзі, реальним даним особи є підставою для скасування реєстрації в електронній черзі.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером:

0997007438

Білозерська селищна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН