Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській лікарні з’явився сучасний відеоректоскоп

У поліклініці №1 лікарні ім. Є. Є. Карабелеша з’явився сучасний відеоректоскоп Dr.Camscope. Це новітнє обладнання допоможе пацієнтам лікарні надавати кваліфіковану проктологічну допомогу та виявляти онкологічні захворювання на ранній стадії.

Лікар хірург-проктолог, онкохірург лікарні, Давід Табідзе вказує на переваги сучасного медичного приладу:
– Завдяки тридцятикратному збільшенню камери, гнучкому настроюванню світла, показу відеозображення на екран обстеження стає інформативним і достовірним, а його ефективність та діагностична цінність зростають.

Давід Табідзе зауважує, що містянам, аби не мати проктологічних захворювань варто пам’ятати про чинники, що провокують їх: малорухливий спосіб життя, нездорове і незбалансоване харчування, хронічні запори чи проноси, спадковість. Також до факторів – «провокаторів відносяться шкідливі звички, ожиріння, важка фізична праця, постійні стреси.

Консультацію лікаря-проктолога можна отримати в кабінеті №98 в поліклініці №1 КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша» за адресою: проспект Ушакова 21/1 у Херсоні. Довідки за тел. (0552) 49-04-03.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН