Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херонці вдячні сімейним лікарям: листи подяки вони спрямовують адміністрації медзакладів

Про такі листи подяки повідомляється на сторінці Херсонської міської клінічної лікарні ім. Карабелеша у Фейсбук:
«Подяка за цілющі слова.
Медикам лікарні ім.Є.Карабелеша пацієнти часто пишуть подяки за їх старанну, фахову і самовіддану роботу. Херсонці щедрі на добрі слова, на які заслуговує переважна більшість людей у білих халатах.
Цього разу на ім’я генерального директора КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» Алли Малицької лист надійшов від Буянової Лідії Іванівни. Жінка є пацієнтом дільничного лікаря відділення ПМСД №6 поліклініки №2 Буянкіної Олени Валентинівни і відзначає добре, терпляче ставлення медика до людей.
Приємно дізнаватися і про те, що, звертаючись за медичною допомогою до цієї лікарки, пацієнт приходить на прийом з болем, а додому повертається окрилений, у припіднятому настрої. Бо атмосфера у кабінеті лікаря доброзичлива, світла і сповнена щирим співчуттям і бажанням допомогти.
На сьогоднішній день Олена Буянкіна має 37 років медичного стажу і 1-у категорію з терапії.
Нинішня ситуація спонукає медиків ще більш ретельно виконувати свій професійний обов’язок. Адже часом людині необхідне просто привітне слово і готовність вислухати.
Вміння слухати взагалі зараз на вагу золота, як кажуть. Бо «словом можна вбити й оживити, поранити і вилікувати, посіяти тривогу й безнадію, розсіяти сумнів і засмутити, викликати усмішку і сльозу, породити віру в людину і заронити невіру, надихнути на працю і скувати сили душі… Зле, невдале, нетактовне, нерозумне слово може образити, приголомшити людину» (Василь Сухомлинський).»
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН