Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Видатних спортсменів та тренерів Херсонщини відзначили на Херсонщині (ФОТО)

На Херсонщині відзначили визначне спортивне свято – 30- річчя з дня створення Національного олімпійського комітету України.
Область має видатні спортивні здобутки, тож цього дня до заходу в 
креативно-мистецькому просторі «Urban САД» долучилися представники влади,обласного відділення Національного олімпійського комітету України, видатні спортсмени, тренери, ветерани спорту, представники фізкультурно-спортивної громадськості області, серед яких – учасники 32 літніх Олімпійських та 16 Паралімпійських Ігор-2020 у Токіо.


Представники Херсонщини постійно прославляють регіон на чемпіонатах різних рівнів. Цього року ми можемо пишатися 6 учасниками Олімпійських ігор в Токіо і 2 учасницями 
Паралімпійських ігор, які приклади зусиль і поповнили медальну скарбницю країни.


На святі були відзначені спортсменки, які досягли високих результатів на XVI літніх 
Паралімпійських іграх : Яна Лебедєва та Єлизавета Мерешко. І їх тренери Сергій Андрущенко та Елла Бенедик.
За багаторічну сумлінну працю та внесок у розвиток фізичної культури і спорту Почесною грамотою голови ОДА нагородили Ірину Новожилову, Анастасію Павлову та Миколу Просторова. 
Подяку голови обласної державної адміністрації отримали: Геннадій Зуєв, Ігор Молчанов, Владислав Павлов та Роман Павлов.


Голова облдержадміністрації Сергій Козир, привітавши гостей заходу, наголосив на тому, що завдяки старанням спортсменів та їх тренерів про Херсонщину й Україну знають у всьому світі. Також він зазначив, що команда облдержадміністрації буде продовжувати працювати над розвитком спортивної інфраструктури Херсонщини. Так, в межах програми президента України “Велике будівництво” та коштів ДФРР планується відновлення спортивних споруд Херсонського Фахового спортивного коледжу, ДЮСШ та ШВСМ.

 

Під час заходу кращі артисти та творчі колективи Херсонщини створювали святкову атмосферу музичними номерами та хореографічними постановками та надихали спортсменів на нові перемоги.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН