Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Протягом трьох днів на Херсонщині працювала студентська Школа лідерів

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Є зустрічі, які заряджають та надовго залишаються у пам’яті. Упевнений, що сьогоднішній захід – Школа лідерів-2021 у «Буревіснику» саме такий. Принаймні додому із Лазурного я повертаюсь у гарному настрої, радію тому, що у нас вчаться вмотивовані, активні, не байдужі студенти.

Вдруге у спортивно-оздоровчому таборі «Буревісник» в Лазурному розпочала роботу студентська Школа лідерів. Три дні повного заглиблення активних, сучасних молодих людей у тренінги, навчання, розваги, формування команд та власних лідерських навичок.

Чудові спікери – експертка відділу забезпечення якості освіти ХДУ, тренерка Олена Панич, старший партнер адвокатського об’єднання «Жованік & партнери», медіатор Евгений Гилин, депутат Херсонської міської ради, керівник бізнес-асоціації «Ми – херсонці» Віталій Бєлобров, фахівчині гуманітарного відділу ХДУ Анастасия Звягинцева, Ксения Николаева, кандидатка психологічних наук, старший викладач кафедри педагогіки, психології й освітнього менеджменту імені проф. Є. Петухова ХДУ Ирина Фомина.

Різноманітні й теми тренінгів – лідерські якості, як знайти гарну роботу, психологічний портрет лідера, особистий бренд у соцмережах та багато іншого.
На відкриття Школи лідерів завітали проректори, декани, щоб поспілкуватися з активними студентами.

Звичайно, що під час відкриття мій виступ стосувався бачення принципів лідера. Це мої особисті «рецепти», перевірені часом та власним досвідом. Для мене архіважливо було отримати фідбек від молоді, відчути «зайшли» чи ні їм ті речі, про які казав. І знаєте, мені пощастило – ніхто зі студентів, а їх було майже 100, не відволікався на гаджети, по очах я бачив зацікавленість. А це означає, що у Херсонщини є майбутнє, якщо в нас є такі молоді та вмотивовані лідери.

Щиро дякую усім, хто долучився до організації Школи лідерів, проректорам Сергей Кузнецов, Максим Вінник, гуманітарному відділу ХДУ, студентському парламенту, профкому студентів та аспірантів ХДУ, заступникам деканів. Окрема подяка організатору першої Школи лідерів Андрей Самарин. Час довів: потрібний й важливий проєкт для студентських лідерів, у нього фантастичні перспективи для розвитку. Крокуємо далі!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН