Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні презентують дослідження про стійкість мешканців Херсона

9 вересня о 10:30 у конференц-залі “Конгрес” (м. Херсон, вул. Ярослава Мудрого, 7, 1-й поверх) відбудеться публічна презентація дослідження “Стійка Україна – крихка мозаїка? Суспільство, медіа, безпека і перспективи”.

Есперти з Естонії та України зможуть розповісти про прогалини в стійкості мешканців Херсона та інших міст півдня та сходу України. Під час презентації фахівці також розкажуть про головні страхи херсонців, ставлення до місцевої та центральної влади та, за кого проголосували б мешканці Херсона, якби вибори відбулися в найближчий час.

Учасники події:

  • Дмитро Теперік, керівник програми “Стійка Україна”, виконавчий директор Міжнародного центру оборони та безпеки (Таллінн, Естонія);
  • Ілля Мірошкін, національний координатор програми “Стійка Україна” (Київ);
  • Ксенія Ілюк, аналітик ГО “Детектор медіа” та програми “Стійка Україна” (Київ);
  • Анастасія Апетик, експертка з інформаційних прав та цифрової безпеки, співзасновниця МІНЗМІН (Київ).

Організатор: Міжнародний центр оборони та безпеки (ICDS) у межах програми “Стійка Україна”.

Обов’язкова акредитація для журналістів за посиланням: https://cutt.ly/wWaMtRV.

Довідково: 

Міжнародний центр оборони та безпеки (ICDS) є провідним аналітичним центром Естонії та спеціалізується на тематиці оборони, безпеки та зовнішньої політики. ICDS прагне стати найбільш авторитетним регіональним аналітичним центром у сфері досліджень з питань безпеки і оборони в Естонії, а також серед партнерів і союзників. 

Програма “Стійка Україна” має на меті впровадження стандартів виміру стійкості українського суспільства та постійне вдосконалення даної системи. Дана програма впроваджується Міжнародним центром оборони та тезпеки (ICDS) з 2016 року за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії в рамках програми співпраці в сфері розвитку.

Контактна особа: Мірошкін Ілля +380506953573illia.miroshkin@icds.ee.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН