Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За три тижні на курортах Херсонщини виявили 47 нелегальних працівників

Головним управлінням Держпраці у Херсонській області  продовжується робота серед всіх суб’єктів господарювання по зведенню нанівець таких явищ, як незадекларована праця та виплата заробітної плати  «в конвертах».

Зокрема, протягом трьох тижнів масштабної інспекційної кампанії, яка стартувала з 01 липня поточного року інспектори праці приділили більшу увагу підприємцям, які працюють на курортах Херсонщини.

Заходами контролю було охоплено 16 роботодавців Генічеського та Голопристанського районів у яких виявлено 47 працівників, які працювали без оформлення трудових відносин.

Два підприємця сфери організації харчування, які мають у центрі курорта (с.Залізний Порт) кафе використовували працю 18 робітників, не уклавши з ними трудові договори та не повідомивши територіальний орган ДПС про прийняття працівників на роботу.

Всім підприємцям, по яких встановлено порушення вимог трудового законодавства, внесено приписи щодо усунення виявлених порушень та попередження про відповідальність, а по суб’єктам господарювання, які перебувають на загальній системі оподаткування, матеріали перевірок передані уповноваженій особі та відкрито справи про накладення штрафу.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН