Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська обласна рада тримає на контролі питання нелегальних пасажирських перевезень

У зв’язку з резонансною ситуацією, яка склалася в частині нелегальних перевезень в Херсонській області, зокрема біля залізничного вокзалу, розпорядженням голови Херсонської обласної ради утворено робочу групу з питань боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями автомобільним транспортом.

 

Сьогодні відбулось перше засідання робочої групи, яку очолює голова постійної комісії з питань архітектури, транспорту, будівництва та житлово-комунального господарства, тарифної політики і взаємодії з підприємствами енергетичної галузі Денис Микитюк.

 

Участь у засідання також взяли представники обласної державної адміністрації, правоохоронних органів та депутати обласної ради.

 

«На жаль, протягом декількох місяців триває боротьба з нелегальними перевізниками. Були встановлені додаткові знаки поблизу залізничного вокзалу в Херсоні, які забороняють посадку-висадку пасажирів, розроблено відповідну схему й погоджено з ГУ Національної поліції в Херсонській області. Однак, кардинально ситуація не змінилась», – відзначив Денис Микитюк.

 

Як поінформував пан Денис, на засіданні було прийнято рішення до 03 серпня 2021 року Департаменту інфраструктури ОДА опрацювати питання розірвання в односторонньому порядку договорів з перевізниками, які порушують вимоги чинного законодавство та надати відповідну інформацію робочій групі.

 

А також привести паспорти перевізників до норм чинного законодавства.

 

«Будемо тримати ситуацію на контролі та вживати відповідних заходів реагування», – резюмував Денис Микитюк.

 

Відзначимо, що наступне засідання планується провести 3-4 серпня.

Херсонська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН