Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешках припиняють госпіталізацію до дитячого відділення лікарні

В Олешківській ЦРЛ припинять госпіталізацію до дитячого відділення. Також в медзакладі проведуть санітарну обробку приміщень. Таке рішення прийнято регіональною комісією з питань ТЕБ та НС. Пов’язано це із можливим спалахом захворювання на COVID-19 в лікарні.

Директор Департаменту здоров’я облдержадміністрації Віктор Короленко розповів, що наразі проводиться епідеміологічне розслідування, яке має встановити коло контактних та хворих осіб.

“Коли будемо мати конкретні результати розслідування, повернемося до цього питання. Якщо там дійсно є вогнище поширення інфекції, то будемо вживати конкретних заходів. Зараз же рекомендуватимемо Олешківській тергромаді вжити додаткових протиепідеміологічних заходів при необхідності”, – зазначив Віктор Короленко.

За словами головного державного санітарного лікаря Херсонської області Юрія Ромаскевича, зараз в Олешківській громаді найбільший показник захворюваності на коронавірус – 76 осіб на 100 тис. населення. При цьому по області цей показник дорівнює 36 осіб на 100 тис. населення та демонструє стрімке зростання.

Джерело: Херсонська обласна державна адміністрація

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН