Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбудеться прощання із загиблим на сході військовим

Олександра Бохіна, 30-річного сержанта Окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка поховають у Новій Каховці 31 липня, повідомляє Український Південь з посиланням на допис Керуючого Херсонською єпархією ПЦУ:

– Херсонська єпархія Православної Церкви України знову сумує разом з близькими і рідними, разом з його побратимами, разом з усією Херсонщиною і Україною з приводу загибелі героя-захисника новокаховчанина Олександра Бохіна – 30-річного сержанта Окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Це вже третій військовослужбовець 57-ї ОМПБР, який загинув за останній місяць в зоні проведення ООС.

Він отримав вогнепальне поранення на передовій 27 липня на Луганщині. Більше доби лікарі боролись за його життя, але поранення виявилося не сумісним з життям.
Відспівування захисника України проходитиме 31 липня у Новій Каховці, де проживають його мати та родичі, початок о 10:00 після чого об 11:00 на міському кладовищі відбудеться похорон.

Олександр Бохін народився 23 листопада 1990 року у Березнегуватому Миколаївської області, з 1999 року разом з родиною переїхав до Нової Каховки, де навчався в школі №10 і у Новокаховського електротехнічному ліцеї (ПТУ №7), отримавши технічну спеціальність. Навесні 2010 року Олександр був призваний на строкову службу. Після повернувся до Нової Каховки.

З початком російської агресії проти України у 2015 році Олександр був мобілізований до лав Збройних сил України на період проведення антитерористичної операції. Проходив військову службу в одному із з’єднань Сухопутних військ, де залишився служити за контрактом.

З розташуваним на території Новокаховської ОТГ ОМПБР імені кошового отамана Костя Гордієнко, уклав контракт на проходження служби у цьому з’єднанні.

Не одружений, дітей не має. Батько Олександра помер у 1995 році, коли йому було п’ять років, після чого мати сама виховувала двох дітей. З рідних залишилися мати, Галина Вікторівна, та сестра Надія.

Олександр Бохін має державну нагороду – відзнаку Президента «За участь в АТО».
Вічна пам’ять герою! Царство Небесне загиблому за нашу волю і незалежність воїну Олександру!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН