Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську після ремонту днями запрацює фонтан на площі Відродження

Днями відбулись пусконалагоджувальні роботи фонтану на площі Відродження у Генічеську. Сталось це після поточних ремонтних робіт. Вже найближчим часом фонтан має запрацювати повністю.
«На одному з засідань членам виконкому було запропоновано два варіанти реконструкції цього фонтану, – нагадав Генічеський міський голова Олександр Тулупов. – Парусник і маяк. Проголосували за маяк. Коли за експертною оцінкою звернулись у різні фірми, там оцінили вартість робіт від 1,5 до 6 мільйонів. З метою економії коштів від цього проєкту ми поки що відмовились і вирішили, доки немає фінансування, провести поточні ремонтні роботи, на які грошей не витрачали».

Поточний ремонт доручили виконати КП «Генічеське ВУВКГ». На наших фотографіях видно, як поступово змінювався вигляд фонтану, який ще у травні виглядав доволі не презентабельно, бо не ремонтувався з часу відкриття – з 2011 року.
За словами Олександра Васильовича, коли працівники ВУВКГ зняли побиту плитку, виявилось, що стіни фонтану побудовані з шлакоблоків, які зруйнувала волога. Тому стіни пошпаклювали, а вже потім нанесли фарбу. Також поміняли частину труб і зробили підсвітку.

Генічеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН