Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонське підприємство відправило на морський відпочинок дітей своїх працівників

Відповідно до Колективного договору профкомом Херсонського Водоканалу при підтримці керівництва організовано літній відпочинок дітей працівників у дитячому таборі на узбережжі Чорного моря. Цього року з 18 липня у таборі «Сузір’я Таврії» від підприємства оздоровлюються 30 дітей віком від 7 до 14 років. Батьки, як завжди, оплатили лише 10% вартості путівки, що зробило літнє оздоровлення дітей доступним для всіх бажаючих.

«Дуже дякую керівництву та профспілці Водоканалу за чудовий відпочинок наших дітей. Вже п’ятий рік поспіль вони їздять відпочивати у прекрасний табір на березі Чорного моря – «Сузір’я Таврії». Я вважаю, що кращого подарунка від профспілки та адміністрації для нас просто не існує! Наші діти дуже щасливі та задоволені і завжди чекають цих поїздок. Дуже Вам дякую!» – Олеся ДЯЧЕНКО, бухгалтер СОРП, мати Кирила (13 років) та Данила (10 років).

«Величезне спасибі керівництву та профспілковому комітету за організацію відпочинку наших діток в дитячому лікувально-оздоровчому комплексі «Сузір’я Таврії». Професійний персонал табору не дає дітям сумувати ані хвилини! Вожаті завжди на зв’язку, дуже чуйні і позитивні. Все дуже подобається дитині, але найкраще в таборі, за його словами, – друзі, басейн і гірка», – Наталія КОВАЛЕНКО, заступник начальника СОРП, мати 13-ти річного Ярослава.

«Дякую адміністрації та профспілці за організацію оздоровлення та активного відпочинку моєї дитини у літньому таборі. Це можливість отримати яскраві емоції та зарядитись енергією на весь навчальний рік», – Андрій ПРОЦЕНКО, керівник робочої групи технічного відділу, батько 14-річного Дмитра.

«Дітям дуже подобається у таборі! Добре харчування, активний відпочинок, цілодобова увага вожатих! Катерині (13 років), дуже подобається дискотека та басейн, а Івану (9 років) – кінотеатр та аквапарк!» – Олена ВДОВИЧЕНКО, оператор на відстійниках МОС.

Подяку на адресу профкому Водоканалу надіслала Надія ГЕРАСИМЕНКО, інженер СОРП, мати 12-тирічного Богдана: «Ми відпочиваємо у цьому таборі не перший рік і кожного разу, при поверненні, дитина запитує – А можна наступного року туди поїхати? – Якщо так говорить дитина, це багато значить! Діти проживають у двоповерхових корпусах, у кожній кімнаті нові меблі, зручні ліжка. Кваліфіковані вожаті організовують різноманітні ігри, працює великий басейн та міні аквапарк. Кожного дня всі приймають участь у вечірніх квестах, де кожний відкриває свої таланти та можливості. Відмінне 6-разове харчування: фрукти, овочі, йогурти. Навіть бутерброди з червоною ікрою! … Табір просто супер!»

Херсонводоканал

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН