Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні перевірили ремонт та комплексний благоустрій дороги на Бериславському шосе

У Херсоні тривають комісійні перевірки ремонту та комплексного благоустрою доріг. Сьогодні одна з комісій перевірила ділянку Береславського шосе біля ТРЦ «Фабрика», де у травні відбувся поточний ремонт дорожнього покриття.
У перевірці взяли участь спеціалісти інспекції з контролю за благоустроєм міської ради, управління транспортної інфраструктури, КП «Херсонміськсвітло» та підрядної організації.

На цій ділянці роботи здійснювало ДП «Лидер». Навесні тут відфрезерували дорогу та поклали (згідно з технологією) два шари асфальтобетону.

Лагуда Олег, головний спеціаліст інспекції з контролю за благоустроєм міської ради, розповів, що наразі пошкоджень на дорозі немає, проте інспекція має зауваження щодо благоустрою на цій ділянці. Зокрема, до стану прибордюрної смуги, зовнішнього вигляду рекламних носіїв та наявності світильників, що не працюють, тощо.

Заступник директора КП «Херсонміськсвітло» Олексій Урбанський зазначив, що працівники підприємства зараз здійснюють роботи на в’їзних вулицях міста, одразу після їх закінчення – відновлюватимуть зовнішнє вуличне освітлення на Бериславському шосе.

Коментар головного спеціаліста  інспекції з контролю за благоустроєм Олега Лагуди після оголяду території.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=4ObumisHG6c&feature=emb_title

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН