Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Триває просування українських військових на херсонському напрямку, – Зеленський (відео)

У новому зверненні Президент України Володимир Зеленський розповів про ситуацію на Херсонщині, зазначивши про просування військових на цьому напрямку та повернення усіх територій під контроль української сторони:

Українські сили просуваються наразі на кількох тактичних напрямках, зокрема й на півдні – на Херсонщині, в Запорізькій області. Ми не віддамо нашу землю – уся суверенна територія України буде українською.

Також очільник країни наголосив на проблемах тимчасово окупованих регіонів. Нині там відсутній зв’язок та соціальні мережі:

На півдні нашої країни, в окупованих районах, російські сили заблокували будь-яку можливість для людей знати правду про те, що відбувається. Блокують доступ до соціальних мереж, месенджерів і YouTube. Люди мають про це знати. Тому, якщо у вас є можливість говорити з людьми на півдні – з Херсоном, Генічеськом, Бердянськом, Мелітополем та іншими містами й селами, – поширюйте, будь ласка, там правду. Використовуйте будь-яку можливість, щоб сказати людям в окупованих районах, що ми про них памʼятаємо і за них ми боремось.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН