Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині кемпінг на озері Устричне зробили платним

Земля на озері орендована офіційно, повідомляє Український Південь з посиланням на допис селищного голови Лазурного Сергія Бєліка. Озеро розташоване поблизу цього курортного селища:

– Дорогі друзі. Дуже багато галасу здійняв платний кемпінг на оз. Устрічне.
Офіційне роз‘яснення:
Орендодавець – Скадовська РДА
Орендар земельної ділянки – ПП«Компанія Майстер Фіш».
Строк оренди – 49 років.

Орендар уклав договір спільної діяльності з ФОП Верещака.
Виконавчий комітет – надав дозвіл на організацію наметового містечка і зобов‘язав сплачувати тур. збір (15грн з особи), прибирати сміття і тд.
Класифікатор земель 10.12 – дозволяє організацію наметового містечка.

Тепер особиста думка:
Це погано? Вважаю що НІ!
Комусь це не подобається? Впевнений що ТАК!
Зменшує привабливість селища? В більшій мірі тільки для тих, хто звик приїхати, відпочити – залишити після себе сміття і поїхати.

Тому резолюючи вищенаведене скажу наступне – я однозначно ціную і поважаю кожного туриста, який приїздить до Лазурного. Особливо такого туриста, який поважає те місце в яке він приїхав, поважає людей які тут працюють для його відпочинку, пробачає не найкращий рівень сервісу та інфраструктури але тим самим розуміє свою не ідеальність у можливостях.

Разом з тим, не дуже радію туристам, які порушують громадський порядок, розкидають сміття, ламають дерева, псують комунальне майно (ліхтарі, урни, лавки і тд.), але і таким є місце у ЛАЗУРНОМУ!
Гарного всім відпочинку, сплачуйте тур. збір!)

P.S. Так звані «місцеві», які хворіють словарною діареєю – перестаньте обманювати людей, як місцевих так і туристів! Натомість укладіть договори на вивіз сміття, а не викидайте його де прийдеться та приберіть біля власних будинків!
Дякую!)
З повагою щиро Ваш – Сергій Бєлік!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН