Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславська ОТГ отримала сучасні комп’ютери у рамках проєкту Цифрової освіти

26 липня 2021 року в бібліотечному житті Бериславської ОТГ відбулася приємна подія, яку ми довго очікували. У рамках проекту “Дія.Цифрова освіта” наша громада отримала 6 комп’ютерів, які будуть встановлені в сільських бібліотеках.
Вручення відбулося в Херсонській обласній бібліотеці ім. О. Гончара. На урочистому заході були присутні представники організаторів проекту та представники бібліотек області, які одержали комп’ютерну техніку.
Серед інших зі словами вдячності виступила директор Бериславської публічної бібліотеки Аркушенко Н.П. Вона подякувала Міністерству цифрової трансформації України, Всеукраїнській громадськії організації Української бібліотечної асоціації, благодійному фонду Favorit Foundation, Херсонській обласній державній адміністрації за реалізацію проекту цифровізації сільських бібліотек та зазначила, що забезпечення бібліотек технікою – це реальна можливість зробити бібліотеку в громаді тим місцем, куди приходитимуть жителі, щоб навчатися, опановувати нові навички, зокрема й цифрові, незалежно від віку, статі чи роду занять.
А також повідомила, що тепер кожен бібліотечний заклад Бериславської ОТГ може бути перетворений в сучасний хаб цифрової освіти, що насамперед зобов’язує бібліотекарів підвищувати свою комп’ютерну грамотні
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН